Kersverse Ferrari SF90 Stradale (2024) aanwezig

12 Februari 2024
Kersverse Ferrari SF90 Stradale (2024) aanwezig

Viva Italia staat bekend om de combinatie van de mooiste Italiaanse voertuigen en de gezellige sfeer op Circuit Zandvoort. Het legendarische automerk Ferrari heeft veel liefhebbers en eigenaren in Nederland die graag hun auto aan het grote publiek willen laten zien. Een van die auto's is de kersverse Ferrari SF-90 Stradale uit 2024, die tevens de gehele dag op de showpaddock te zien zal zijn. 

Wat moet je weten over deze Ferrari SF-90 Stadale?

De SF90 Stradale is uitgerust met een krachtige hybride aandrijflijn die bestaat uit een twin-turbocharged 4.0-liter V8-motor en drie elektromotoren. De V8-motor drijft de achterwielen aan, terwijl de elektromotoren de voorwielen aandrijven, waardoor de SF90 Stradale een vierwielaandrijving (AWD) configuratie heeft. De gecombineerde output van de V8-motor en de elektromotoren bedraagt een indrukwekkende 986 pk (735 kW). Dit maakt de SF90 Stradale de krachtigste productieauto die Ferrari ooit heeft gebouwd. Met zo'n vermogen kan de SF90 Stradale indrukwekkende prestaties leveren. Het accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 2,5 seconden en heeft een topsnelheid van meer dan 340 km/u.

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Vraag dan hier jouw GRATIS showautoticket aan zolang de voorraad strekt. 

BESTEL HIER JE TICKETS!
 

FOLLOW US: