Deelnemen

Showpaddock>

Tijdens Viva Italia! vind je de mooiste Italiaanse auto's op de showpaddock. Wil jij met je auto een plaats hebben op de showpaddock, bestel dan een gratis showautoticket in de ticketshop, zolang de voorraad strekt. Dit zijn gratis tickets voor de auto, voor jezelf kun je in dezelfde online ticketshop een entreeticket bestellen. Wanneer de gratis showautotickets op zijn dan kun je een showautoticket bestellen voor €6,-. Als je in de voorverkoop een showautoticket koopt, dan ben je verzekerd van een mooie plek op de showpaddock!

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

parade>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €25,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Italiaans) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop.

Vrij rijden>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Italiaans) van het evenement. De passagier moet 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- helm, deze is verplicht voor bestuurder en passagier
- passagier moet 16 jaar of ouder zijn
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket tracktime; bestel deze in de online ticketshop.
 

Dragrace>

Voor slechts €10,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen auto (Italiaans merk). Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden, de informatie daarover wordt in de week voor het evenement naar je gemaild. Maar we plaatsen die info ook op deze pagina.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht, neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Concorsa d’Eleganza powered by ENI>

Concorsa d’Eleganza powered by ENI:

De mooiste bolides doen mee aan het Concorso d'Eleganza. Ook jij kunt met je Italiaanse auto meedoen aan deze sympathieke wedstrijd om de mooiste bolide van het evenement. Klassiek, sportief, iedere auto mag meedoen. De jury is onder leiding van een deskundige jury.

Wil jij meedoen aan Concorso d'Eleganza, powered by ENI? Klik dan op de button hieronder. De eerste 50 auto's die meedoen aan dit onderdeel krijgen een gratis showautoticket en zijn verzekerd van een mooie plek op de paddock!

KLIK HIER OM JE AUTO AAN TE MELDEN

Vrij rijden motoren>

De Ducati Olanda Club vult het motorische deel Viva italia in. Dit gaat door middel van zeer geoefende circuitrijders die als voorrijders de baan op gaan en zo de orde op de baan houden en bovendien een mogelijkheid te bieden voor de rijders om ook nog enkele dingen te leren met betrekking tot de te rijden lijnen, rempunten en nog veel meer. Aanmelden kan via de Ducati Olanda Club. Klik hier.

Tickets
FOLLOW US: