Deelnemen

Competizione di Tiempo / Time Attack>

Tijdens Competizione di Tiempo - ofwel Time Attack - wordt er gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van Alfa Romeo tot Fiat Abarth: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! 

 

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft! Dit porgrammaonderdeel staat open voor alleen Italiaanse automerken. Bij de deelnameprijs van €75,- zit de warm up en kwalificatie inbegrepen, de free practice kan je zelf los bijboeken in de vorm van vrij rijden. Ook zijn er bij deze prijs 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ASSEN

Neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

Concorsa d’Eleganza powered by ENI>

Concorsa d’Eleganza powered by ENI:

De mooiste bolides doen mee aan het Concorso d'Eleganza. Ook jij kunt met je Italiaanse auto meedoen aan deze sympathieke wedstrijd om de mooiste bolide van het evenement. Klassiek, sportief, iedere auto mag meedoen. De jury is onder leiding van een deskundige jury.

 

Wil jij meedoen aan Concorso d'Eleganza, powered by ENI? Klik dan op de button hieronder. De eerste 50 auto's die meedoen aan dit onderdeel krijgen naast een gratis showautoticket ook een gratis entreeticket en zijn verzekerd van een mooie plek op de paddock!

 

KLIK HIER OM JE AUTO AAN TE MELDEN

Showpaddock>

Tijdens Viva Italia! vind je de mooiste Italiaanse auto's op de showpaddock. Wil jij met je auto een plaats hebben op de showpaddock, bestel dan een gratis showautoticket in de ticketshop, zolang de voorraad strekt. Dit zijn gratis tickets voor de auto, voor jezelf kun je in dezelfde online ticketshop een entreeticket bestellen. Wanneer de gratis showautotickets op zijn dan kun je een showautoticket bestellen voor €6,-. Als je in de voorverkoop een showautoticket koopt, dan ben je verzekerd van een mooie plek op de showpaddock!

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

Tracktime (vrij rijden)>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €40,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Italiaans) van het evenement. De passagier moet 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- helm, deze is verplicht voor bestuurder en passagier
- passagier moet 16 jaar of ouder zijn
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket tracktime; bestel deze in de online ticketshop.

 

Heb je een motor (italiaans merk) en wil je ook zelf rijden op het TT Circuit? Klik dan hier voor meer informatie over de Track time motoren.

parade>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €20,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Italiaans) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop.

tracktime Motoren>

De Ducati Olanda Club vult het motorische deel van ENI Viva italia powered by Checkstar in. Dit gaat door middel van zeer geoefende circuitrijders die als voorrijders de baan op gaan en zo de orde op de baan houden en bovendien een mogelijkheid te bieden voor de rijders om ook nog enkele dingen te leren met betrekking tot de te rijden lijnen, rempunten e.d. We hebben de sessies als volgt ingedeeld:

 

* beginnersessie rondetijden tussen de 2:30 en 2:45

* gevorderden groep rondetijden tussen de 2:15 en 2:30

 

Klik op onderstaande balk om je aan te melden.

 

Kosten voor de sessie bedragen € 37.50 (€ 32,50 leden DOC-NL) indien voor 21 maart is ingeschreven en betaald.

Na 21 maart zijn de kosten €44,50 per sessie (€39,50 leden DOC-NL) (inclusief toegangsticket)

 

VOORJAARSTRAINING WEDSTRIJDRIJDERS

 

We bieden je de kans om in 4 sessies je optimaal voor te bereiden voor het nieuwe motorseizoen.

 

Voorwaarden: Motorfiets van Italiaans makelij of voorzien van een Italiaans hart. Je kan je per sessie aanmelden of profiteren van een leuke korting door alle 4 sessies te boeken voor je voorjaarstraining.

 

Voor de toeschouwers is het natuurlijk ook genieten, optimaal geprepareerde wedstrijdmotoren in hun natuurlijke omgeving. Je kan zien hoe rijders werken aan hun afstelling, banden voorverwarmd worden in bandenwarmers, want motorsport is ook een serieuze bezigheid. Op het circuit wordt de toeschouwer getrakteerd op mooi geluid en voldoende actie, want de sessies worden zo optimaal mogelijk benut om maximaal te profiteren van de beschikbare tijd.

 

Prijzen en aanmeldinformatie volgt.

Tickets
FOLLOW US: