Ferrari California T uit 2015 aanwezig

26 Maart 2024
Ferrari California T uit 2015 aanwezig

Het bekendste Italiaanse automerk Ferrari heeft een hoop liefhebbers en bewonderaars in Nederland. We kunnen alvast verklappen dat die tijdens Viva Italia hun hart op kunnen halen dankzij alle mooie modellen en varianten die langs zullen komen. Deze Ferrari California T bijvoorbeeld zal aanwezig zijn en de gehele dag te bewonderen zijn op de showpaddock. 

Wat moet je weten over deze Ferrari California T? 

De California T wordt aangedreven door een krachtige 3.9-liter twin-turbo V8-motor. Deze motor is een upgrade ten opzichte van de voorgaande California-modellen, die gebruikmaakten van een natuurlijk aanzuigende V8. De motor levert doorgaans een vermogen van ongeveer 553 pk en een koppel van 755 Nm. Dat is in dit geval echter wel iets anders, gezien het feit dat de auto aangepakt is door Novitec. Dankzij de "Power Pack" heeft de motor een upgrade gekregen van 560 pk naar 646 pk. Daarnaast is de auto verlaagd, heeft het spoorverbreders en een hoop custom carbon onderdelen. 
 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Bestel dan hier voor slechts €6 jou showautoticket en garandeer jezelf van een mooie plek op de paddock van Viva Italia.


BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: