Edizione speciale (4/20): Alfa Romeo 4C CPZ

Edizione speciale (4/20): Alfa Romeo 4C CPZ

Tijdens Viva Italia kom je niet alleen heel veel Italiaanse auto's tegen, maar ook de 'Edizioni Speciali' komen voorbij. Zo is deze Alfa Romeo 4C uit 2017 nummer vier van de in totaal twintig geproduceerde exemplaren. Goed nieuws voor alle Alfa Romeo fans is dan ook dat deze de gehele dag te zien is op de showpaddock!

Wat moet je weten over deze Alfa Romeo 4C CPZ? 

De Alfa Romeo 4C CPZ is uitgerust met een 1.75-liter viercilinder turbomotor. Deze motor levert een vermogen van ongeveer 240 pk (177 kW) en een koppel van ongeveer 350 Nm. Wat deze Alfa zo bijzonder maakt is dat het een speciale track editie is. Normaal gesproken zou je bij een Italiaans automerk denken aan een circuit als Imola, Monza of Mugello, maar niets is minder waar. Deze Alfa Romeo 4C is ontworpen voor ons eigen nationale F1-circuit, namelijk het Circuit Park Zandvoort. Iets wat de auto nog bijzonderer maakt is het feit dat deze ondertekend is door Prins Bernhard van Oranje-Nassau. 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia? 
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrariā€™s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Vraag dan hier jouw GRATIS showautoticket aan zolang de voorraad strekt. 

BESTEL HIER JE TICKETS!
 

FOLLOW US: