Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio uit 2021 aanwezig

22 Maart 2024
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio uit 2021 aanwezig

Er zullen niet alleen sportieve lage Italiaanse auto's aanwezig zijn tijdens Viva Italia. Er zijn ook talloze sportieve hoge auto's aanwezig zoals deze Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio met maar liefst 510 pk. Deze Stelvio zal dan ook de hele dag te bewonderen zijn op de showpaddock van Circuit Zandvoort. 

Wat moet je weten over deze Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio? 

De Stelvio Quadrifoglio wordt aangedreven door een krachtige 2.9-liter V6-motor, die is uitgerust met een twin-turbocharger. In totaal levert deze motor met twin-turbocharger zo'n 510 pk en vanwege onder andere het gewicht zo'n 600 nm koppel. Het "Quadrifoglio" -embleem is het handelsmerk van Alfa Romeo's sportiefste modellen. Voertuigen met dit embleem zijn vaak voorzien van verbeterde prestatiekenmerken, ophanging en esthetiek. 
 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Bestel dan hier voor slechts €6 jou showautoticket en garandeer jezelf van een mooie plek op de paddock van Viva Italia.BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: