Tickets

Bestel tickets

Wees slim en bestel jouw tickets online voor zondag 2 april 23:59 om te profiteren van €5 korting. Online bestel je tickets voor €25. Aan de deur betaal je €30.

Ticketprijzen 
Vanaf 13 jaar: €25,-
Aan de deur zijn de tickets €30
Kinderen 6 t/m 12 jaar: €10,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis toegang

Met een entreeticket heb je toegang tot de tribunes en de showpaddocks.


Baanactiviteiten (in je eigen Italiaanse auto)
Vrij rijden, 20 minuten: €50,-
Parade, enkele rondes: €25,-
Dragrace, enkele runs: €25,-
LET OP: lees voor het bestellen eerst alle info hier.

 

Sim Racing Experience
Beleef een unieke race experience in een van de race simulatoren van Build4Performance! Ga de strijd aan en probeer een zo snel mogelijke rondetijd te rijden. Je maakt kans op een officiele fles Ferrari F1 Trento Doc, 402card of gaming headset! Bestel snel een ticket, want op = op!


Sim Experience: €14,95
Een 10 minuten durende race experience in een professionele simulator van Build4Performance. Niet alleen beleef jij de ultieme race ervaring, je maakt ook nog eens kans op een officiele fles Ferrari F1 Trento Doc, 402card of gaming headset!

Upgrade - Ultimate SIM-Experience: €9,95
Verleng jouw race experience met 10 minuten extra rijtijd en maak ook nog eens kans op unieke prijzen, zoals je eigen race simulator! Voor slechts €9,95 upgrade je jouw sim experience tickets en ga je voor de ultieme ervaring.
Meer informatie over de prijzen en praktische info? Lees hier meer informatie.

 

Parkeren/Showpaddock
Parkeerticket: €15,-
Showautoticket: €6,-. Bestuurder en passagiers hebben nog wel elk een entreeticket nodig. De gratis tickets zijn uitverkocht.

Bestel tickets

FOLLOW US: