TicketinfoOp deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.

ENTREETICKETS online voorverkoop aan de deur

Volwassene 

€ 15,-

€ 20,-

Kind 

6 t/m 14 jaar

€ 5,-

€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratis

gratis

Gratis showticket*

€ 0,-

€ 6,-
Parkeerticket € 6,- € 6,-

 • Ben je lid van een autoclub? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.
 • *Kom je als bezoeker met een Italiaanse auto of motor? Dan kun je in de ticketshop een gratis showticket bestellen. Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. Bestel nog wel je entreeticket er apart bij, het showticket geeft alleen entree voor de Italiaanse auto of motor.
 • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.


 • In onderstaande tabel vind je de tickets van de verschillende programma onderdelen terug, met bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'ter plaatse'.

  DEELNAMETICKETSonline voorverkoopter plaatse

  Vrij rijden

  € 40,-€ 45,-

  Parade

  € 20,-€ 25,-

  Dutch Time Attack 

  (CLUB klasse)

  € 125,-€ 155,-

  Dutch Time Attack

  (Pro/Super Pro klasse)

  € 195,-€ 225,-