WIN EEN TAXATIE TIJDENS DE CONCORSO D'ELEGANZA

WIN EEN TAXATIE TIJDENS DE CONCORSO D'ELEGANZA

De mooiste Italiaanse bolides zijn te bewonderen tijdens Concorso d’Eleganza tijdens ENI Viva Italia powered by Checkstar. Wil je meedoen aan deze sympathieke wedstrijd? Iedere Italiaanse auto mag meedoen, van klassiek tot sportief. Bezit je een Italiaanse auto? Meld hem dan aan voor de Concorso D’Eleganza, powered by Waardetaxaties.nl. De eerste 50 auto’s die meedoen aan dit onderdeel krijgen naast een gratis showautoticket een gratis entreeticket en zijn verder verzekerd van een mooie plek op de paddock!

Dit jaar wordt de jury geleid door een beëindigd taxateur van Waardetaxaties.nl, expért in taxeren van voertuigen. Waardetaxaties taxeert ruim 10.000 voertuigen per jaar in Nederland. 

EXTRA: de winnaar van de Concorso D’Eleganza ontvangt van Waardetaxaties een taxatie ter waarde van €200. 
Jouw Italiaanse auto draait om belevingen, dus de emotionele waarde is waarschijnlijk niet in geld uit te drukken. Maar wat is je Italiaanse auto waard als het rationeel bekeken wordt? Met een taxatierapport krijg je waar je recht op hebt bij calamiteiten zoals een totallossverklaring of diefstal. 

Tijdens het event delen de taxateurs van Waardetaxaties waardecheques uit ter waarde van €25 korting op een taxatie. Heb je jouw Italiaanse bolide kortgeleden laten taxeren? De cheques – met unieke code - hebben een geldigheidsduur van 2 jaar!

Het advies van Waardetaxaties? Laat je bijzondere Italiaanse auto om de 2 jaar opnieuw taxeren, zodat er geen misvattingen ontstaan en je krijgt waarop je recht hebt bij calamiteiten. 

Klik HIER voor meer informatie.

Bestel hier uw entreeticket