Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten?

Kom aanstaande zondag (8 april) naar Eni Viva Italia powered by Checkstar op het TT Circuit in Assen!! Bestel je entreetickets nu online en profiteer van een online voorverkoop! Tickets met korting! Geniet van een dag vol met al het mooie Italiaanse geweld wat je kan inbeelden. Van meer dan 1200 Italiaanse bolides op de paddocks tot volop actie op het circuit!


- Club/showpaddock
Op de showpaddock zijn 1200+ Italiaanse bolides te bewonderen van Fiat tot Lamborghini, van Lancia tot Ferrari en van Maserati tot Alfa Romeo tot Italiaanse motoren.

Zelf in het bezit van een Italiaanse auto? Parkeer op de showpaddock tussen alle andere Italiaanse bolides. In de ticketshop kiest u dan voor het showautoticket voor de auto. U heeft vervolgens geen parkeerticket meer nodig.

- Strada Ferrari en Maserati
Bewonder zo'n 100 Ferrari's evenals een 40 Maserati's in de Strada Ferrari en Maserati.

- Piazza Lamborghini
Dankzij de Lamborghini Club Nederland zullen de meest bijzondere Lamborghini modellen aanwezig zijn tijdens Viva Italia. Je kunt enkele tientallen Lamborghini's verwachten! Een kans die je niet vaak tegenkomt!

- Competizione di Tempo (Time Attack)
Tijdens deze races nemen de Italiaanse volbloeden het tegen elkaar op om de snelst mogelijke ronde tijd neer te zetten.

- Tracktime (auto's)
20 minuten vrij rijden. Een leuke manier om je auto op het circuit te leren kennen. Aanmelden kan HIER!

- Tracktime (motoren)
De Ducati Olanda Club vult het motorische deel van ENI Viva italia powered by Checkstar in. Lees HIER meer!

- Concorso d'Eleganza
Show & Shine contest om de mooiste bolide van het evenement. Ook jij kunt met je Italiaanse auto meedoen aan deze sympathieke wedstrijd om de mooiste bolide van het evenement. Klassiek, sportief, iedere auto mag meedoen. De jury is onder leiding van een beëdigd taxateur. Lees HIER meer!

- Parade rijden
Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen. Voor slechts € 25,- (in de voorverkoop, ter plaatse € 30,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder, is toegestaan. Lees HIER meer!

- Display Supercars
Tijdens dit evenement is er tijdens de pauze een showblok. Hier zullen de meest bijzondere Italiaanse supercars, die op het evenement aanwezig zijn, zich van hun beste kant laten zien. In het tijdschema kun je zien wanneer de pauze is en wanneer je dus klaar kunt zitten op de hoofdtribune met cola en popcorn! 

En meer...

Aanmelden Italiaanse auto's en motoren

Met uw Italiaanse bolide op de showpaddock!
Doe mee aan 1 van de programma onderdelen!

Tickets met korting

Bestel nu je tickets voor Eni Viva Italia powered by Checkstar, zondag 8 april op het TT Circuit in Assen online via onderstaande button en profiteer nog van de online voorverkoop korting. Ook aan de deur zijn nog tickets verkrijgbaar!

Bestel hier je tickets met korting!