Prachtige Lamborghini Countach 5000 QV aanwezig!

Prachtige Lamborghini Countach 5000 QV aanwezig!

Deze prachtige compleet gereviseerde en gerestaureerde Lamborghini Countach 5000 QV is aanstaande zondag, 8 april samen met meer dan 1200 andere Italiaanse bolides ook aanwezig op het TT-Circuit in Assen tijdens Eni Viva Italia powered by Checkstar!


In 1998 kwam deze Countach 5000 Quatrovalvole naar Nederland. Deze originele witte in Parijs geleverde Countach (1986) is echter sindsdien niet meer de weg opgegaan en werd twee jaar geleden als barnfind aangetroffen in een Friese schuur. De huidige eigenaar heeft vervolgens twee jaar lang intensief aan deze auto laten werken door de specialisten van Guus van Eijk met advies van de historische Lamborghini afdeling in Bologna. Geen detail van deze met rood interieur uitgevoerde auto werd overgeslagen en motor, bak, koppeling en techniek werden vernieuwd en de gehele carrosserie is tot in de puntjes weer in nieuwstaat gebracht.

Deze auto was afgelopen weekend voor het eerst te zien tijdens de IAMS en bewonder je aanstaande zondag ook tijdens Eni Viva Italia powered by Checkstar. Daarmee is dit een van de weinige rijdende Countachs in Nederland (naar schatting op nog geen twee handen te tellen).

Wees slim en bestel via onderstaande button je tickets online om nog te profiteren van de 25% voorverkoop korting!

Voor een overzicht van wat je kan verwachten en om aan te melden met een Italiaanse bolide klik je HIER!

Bestel hier je tickets met korting!