Oldtimer Lamborghini 400GT met V12 aanwezig

28 Februari 2024
Oldtimer Lamborghini 400GT met V12 aanwezig

Een groot gedeelte van de Lamborghini's die momenteel populair zijn, zijn voornamelijk de wat nieuwere modellen zoals de Huracan, Aventador en Urus. Echter heeft het merk Lamborghini al veel eerder een legendarische status verworven. Dit heeft te maken met onder andere de auto's die in de vorige eeuw geproduceerd zijn, zoals de 400GT. De Lamborghini 400GT zal dan ook de hele dag te bewonderen zijn op de showpaddock. 

Wat moet je weten over deze Lamborghini 400GT?

De Lamborghini 400GT was uitgerust met een 4.0-liter V12-motor die ongeveer 320 pk produceerde. Deze motor leverde indrukwekkende prestaties en gaf de auto een topsnelheid van ongeveer 250 km/u. De 400GT had een tijdloos en elegant ontwerp, ontworpen door Carrozzeria Touring. Het had een slanke carrosserie met vloeiende lijnen en een luxueus interieur met plaats voor vier passagiers. Er werden in totaal slechts 247 exemplaren van de Lamborghini 400GT geproduceerd, waardoor het een zeldzame en gewilde auto is onder verzamelaars.

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Vraag dan hier jouw GRATIS showautoticket aan zolang de voorraad strekt. 

BESTEL HIER JE TICKETS!
 

FOLLOW US: