Maserati GranTurismo MC Stradale uit 2011 aanwezig

25 Maart 2024
Maserati GranTurismo MC Stradale uit 2011 aanwezig

Tijdens Viva Italia is er extra veel aandacht voor Maserati, het merk dat dit jaar zijn 110e verjaardag viert. De afgelopen 110 jaar zijn er flink wat pareltjes van de fabrieksband uit Bologna komen rollen. Een van die pareltjes is de Maserati GranTurismo MC Stradale uit het bouwjaar 2011. Deze zal tevens de gehele dag te bewonderen zijn op de showpaddock van Circuit Zandvoort.

Wat moet je weten over deze Maserati GranTurismo MC Stradale? 

De GranTurismo MC Stradale wordt aangedreven door een krachtige 4.7-liter V8-motor, die ook te vinden is in andere varianten van de GranTurismo. Deze motor levert doorgaans een vermogen van ongeveer 444 pk. De "MC Stradale" -aanduiding staat voor "Maserati Corse Stradale", wat aangeeft dat dit model is geïnspireerd op de raceauto's van Maserati. De auto heeft geen achterbank en ook geen upgrades op motorisch gebied. Wel zijn er aanpassingen gedaan aan het interieur zoals vele carbon onderdelen, ook de uitlaat is vervangen door een Larini X pipe.
 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Bestel dan hier voor slechts €6 jou showautoticket en garandeer jezelf van een mooie plek op de paddock van Viva Italia.

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: