Lamborghini Huracan Vorsteiner aanwezig!

22 Maart 2024
Lamborghini Huracan Vorsteiner aanwezig!

Op Circuit Zandvoort kun je tijdens Viva Italia op 28 april je ogen uitkijken vanwege alle verschillende aanwezige Italiaanse auto's. Naast alle klassiekers zoals de Lancia FulviaLamborghini 400 GT en Detomasso Pantera zijn er tientallen supercars aanwezig waaronder deze Lamborghini Huracan aangepakt door Vorsteiner.

Wat moet jij weten over deze Lamborghini Huracan?
Deze Lamborghini Huracan is aangepakt door Vorsteiner en is daardoor voorzien van een flink aantal carbon onderdelen. Zo is onder andere de gehele achterkant aangepakt en is er een achtervleugel toegevoegd voor een nog agressievere look. Daarnaast is de motorkap vervangen door een carbon exemplaar en heeft deze Huracan een carbon front splitter. Er is dus genoeg carbon te vinden op deze unieke Lamborghini Huracan.
 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Bestel dan hier voor slechts €6 jou showautoticket en garandeer jezelf van een mooie plek op de paddock van Viva Italia.

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: