Ferrari F12 Berlinetta aanwezig!

11 Maart 2024
Ferrari F12 Berlinetta aanwezig!

Op Circuit Zandvoort kun je tijdens Viva Italia op 28 april je ogen uitkijken vanwege alle verschillende aanwezige Italiaanse auto's. Naast alle klassiekers zoals de Lancia Fulvia, Lamborghini 400 GT en Detomasso Pantera zijn er tientallen supercars aanwezig waaronder deze Ferrari F12 Berlinetta! Berlinetta

Wat moet jij weten over deze Ferrari F12?
De Ferrari F12, die bekend staat om schreeuwende V12, is de voorganger van de Ferrari 812. De Ferrari F12 Berlinetta is een zogeheten Grand Tourer (GT) die gericht is op langeafstandsreizen op hoge snelheid, maar tegelijkertijd alle comfort biedt die je nodig hebt. Het prijskaartje van deze F12 is dan ook niet mis. Je betaalt maar liefst 377.000 euro voor dit exemplaar!
 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Bestel dan hier voor slechts €6 jou showautoticket en garandeer jezelf van een mooie plek op de paddock van Viva Italia.

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: