Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde uit 2016 aanwezig

28 Maart 2024
Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde uit 2016 aanwezig

Een visuele eyecatcher tijdens Viva Italia zal de Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde zijn. Binnen Nederland is Alfa Romeo een merk dat veel liefhebbers heeft van zowel de sportievere modellen als echte gezinsauto's. In dit artikel kijken we naar de sportieve hatchback van dit merk namelijk de MiTo Quadrifoglio Verde, die de gehele dag op de showpaddock te zien zal zijn!

Wat moet je weten over deze Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde?

Het eerste wat meteen opvalt is de opvallende geel/grijze wrap die op de MiTo zit, deze trekt meteen aandacht wanneer hij langs rijdt. Onder de kenmerkende carrosserie van de MiTo Quadrifoglio Verde ligt een krachtige 1.4-liter turbomotor, die een verbazingwekkende 170 pk levert. Deze krachtbron, gepaard met een nauwkeurig afgestemde ophanging en een responsieve versnellingsbak, belooft een indruk achter te laten die niet snel vergeten wordt.

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia?
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Bestel dan hier voor slechts €6 jou showautoticket en garandeer jezelf van een mooie plek op de paddock van Viva Italia.


BESTEL JE TICKETS!

FOLLOW US: