Aanwezig! Rallykampioen Lancia Fulvia

01 Maart 2024
Aanwezig! Rallykampioen Lancia Fulvia

Op Circuit Zandvoort kun je tijdens Viva Italia op 28 april je ogen uitkijken vanwege alle verschillende aanwezige Italiaanse auto's. Naast alle supercars van Ferrari, Lamborghini en Maserati zijn er ook genoeg klassieke en authentieke modellen aanwezig zoals de Lancia Fulvia met speciale race-livery. Deze Lancia Fulvia zal dan ook de gehele dag te bewonderen zijn op de showpaddock van Circuit Zandvoort. 

Wat moet jij weten over deze Lancia Fulvia?
De Lancia Fulvia uit het bouwjaar 1975 is uitgerust met een 1.6-liter V4 motor, die goed was voor zo'n 130 pk en 150 nm koppel (precieze pk/gewichtsverhouding varieert per type). Op de zijkant van de auto staan de woorden 'Squadra Corsa San Remo' wat letterlijk San Remo Racing Team betekend, iets wat afstamt van de rallyperiode. De Fulvia heeft binnen de rallysport meerdere overwinningen en kampioenschappen behaald, bijvoorbeeld in de Rallye Monte Carlo, op het Europees Rallykampioenschap én tijdens diverse nationale kampioenschappen. 

Wat kun je verwachten tijdens Viva Italia? 
Op 28 april 2024 april ziet het van 09:00 tot 17:00 weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lancia's en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers! Bewonder meer dan 1200 unieke Italiaanse bolides op de showpaddock, kruip zelf achter het stuur van jouw Italiaanse auto tijdens een van de baansessies of geniet vanaf de tribune van al de Italiaanse auto-adrenaline op de baan. Ben jij in het bezit van een Italiaanse auto? Vraag dan hier jouw GRATIS showautoticket aan zolang de voorraad strekt.

BESTEL HIER JE TICKETS!

  

FOLLOW US: