Home blokken

 • NEW!STRADA MASERATI

  Een gedeelte van de rechterpaddock staat in het teken van de meest spectaculaire exoten. Ook zie je enkele van deze bijzondere wagens in actie op het circuit en worden de exclusiefste exemplaren in de spotlights gezet op het hoofdpodium. Een prachtig gezicht, die u als bezoeker helemaal in Italiaanse sferen brengt. We kunnen wederom zo'n 50 Maserati's verwachten.

 • NEW!PARADE

  Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Vanaf €25,- kun je enkele rondes in rustig tempo rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan. Klik hier voor meer informatie.

 • NEW!AUTOMEISJE

  Voor Viva Italia hebben we dit jaar een gastpresentatrice voor het Concorsa d'Eleganza. Bij het Proudwheels podium op Paddock 2 zal Yvette Houtgraaf ook wel bekend als Automeisje de trotse auto eigenaren interviewen over hun passie en natuurlijk hun trots. Wil jij meedoen met jouw bolide en sta je net als 1500 andere Italiaanse auto's op een van de paddocks. Meld je dan aan bij het podium. Of kom gewoon kijken bij het Concorsa d'Eleganza naar al die glimmende Italiaanse schonen. Tussendoor zijn er leuke prijzen te winnen.

 • NEW!TRACKTIME MOTOREN

  De Ducati Olanda Club vult het motorische deel Viva italia in. Dit gaat door middel van zeer geoefende circuitrijders die als voorrijders de baan op gaan en zo de orde op de baan houden en bovendien een mogelijkheid te bieden voor de rijders om ook nog enkele dingen te leren met betrekking tot de te rijden lijnen, rempunten en nog veel meer. Aanmelden kan via de Ducati Olanda Club. Klik hier.

 • NEW!TRACKTIME (VRIJ RIJDEN)

  Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan. Klik hier voor meer informatie.

Tickets
FOLLOW US: