tracktime Motoren

De Ducati Olanda Club vult het motorische deel van ENI Viva italia powered by Checkstar in. Dit gaat door middel van zeer geoefende circuitrijders die als voorrijders de baan op gaan en zo de orde op de baan houden en bovendien een mogelijkheid te bieden voor de rijders om ook nog enkele dingen te leren met betrekking tot de te rijden lijnen, rempunten e.d. We hebben de sessies als volgt ingedeeld:

 

* beginnersessie rondetijden tussen de 2:30 en 2:45

* gevorderden groep rondetijden tussen de 2:15 en 2:30

 

Klik op onderstaande balk om je aan te melden.

 

Kosten voor de sessie bedragen € 37.50 (€ 32,50 leden DOC-NL) indien voor 21 maart is ingeschreven en betaald.

Na 21 maart zijn de kosten €44,50 per sessie (€39,50 leden DOC-NL) (inclusief toegangsticket)

 

VOORJAARSTRAINING WEDSTRIJDRIJDERS

 

We bieden je de kans om in 4 sessies je optimaal voor te bereiden voor het nieuwe motorseizoen.

 

Voorwaarden: Motorfiets van Italiaans makelij of voorzien van een Italiaans hart. Je kan je per sessie aanmelden of profiteren van een leuke korting door alle 4 sessies te boeken voor je voorjaarstraining.

 

Voor de toeschouwers is het natuurlijk ook genieten, optimaal geprepareerde wedstrijdmotoren in hun natuurlijke omgeving. Je kan zien hoe rijders werken aan hun afstelling, banden voorverwarmd worden in bandenwarmers, want motorsport is ook een serieuze bezigheid. Op het circuit wordt de toeschouwer getrakteerd op mooi geluid en voldoende actie, want de sessies worden zo optimaal mogelijk benut om maximaal te profiteren van de beschikbare tijd.

 

Prijzen en aanmeldinformatie volgt.

Tickets
FOLLOW US: