Competizione di Tiempo / Time Attack

Tijdens Competizione di Tiempo - ofwel Time Attack - wordt er gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van Alfa Romeo tot Fiat Abarth: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! 

 

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft! Dit porgrammaonderdeel staat open voor alleen Italiaanse automerken. Bij de deelnameprijs van €75,- zit de warm up en kwalificatie inbegrepen, de free practice kan je zelf los bijboeken in de vorm van vrij rijden. Ook zijn er bij deze prijs 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

Tickets
FOLLOW US: