Maak kans op een gratis onderhoudsbeurt bij uw Checkstar Garage

Maak kans op een gratis onderhoudsbeurt bij uw Checkstar Garage

Bij uw Checkstar garage bent u aan het goede adres voor onderhoud aan uw Italiaanse auto. Om u dit zelf te laten ervaren, maakt u tijdens Viva Italia kans op een onderhoudsbeurt voor uw Italiaan. 
Bezoek ons in de grote Eni/Checkstar tent, laat uw gegevens achter en u maakt een grote kans om geselecteerd te worden.


Wat kunt u verwachten van uw Checkstar garage? Uw Checkstar garage heeft een ruime ervaring op het gebied van Italiaanse auto’s en hij kan u voorzien van een uitstekend advies. Zijn monteurs volgen jaarlijks meerdere technische trainingen, zodat zij altijd up to date zijn. 


Omdat u wilt weten waar u aan toe bent, zorgt hij ervoor dat er geen onduidelijkheden zijn over het onderhoud of de reparatie. Uw Checkstar garage maakt altijd gebruik van originele of gelijkwaardige onderdelen. Hij doet wat hij belooft en u krijgt waar u om vraagt. Hij kan net dat stukje extra service bieden.
Ook voor uw autoverzekering kunt u terecht bij uw Checkstar garage. Voor een scherpe premie en tegen uitstekende voorwaarden bent u verzekerd van een deskundig schadeherstel bij uw eigen Checkstar garage. Daarnaast bent u met de Checkstar Mobiliteitsservice voor een gunstig tarief verzekerd van pechhulp in maar liefst 40 landen.


Meer informatie over Checkstar kunt u vinden op www.magnetimarelli-checkstar.nl . Hier vind u ook uw dichtstbijzijnde Checkstar garage.


Natuurlijk kunt u ook langskomen op 9 april bij onze tent op de paddock!

Bekijk meer nieuws!