MAAK KANS OP EEN ENI GOODIE PAKKET t.w.v. €80,-

MAAK KANS OP EEN ENI GOODIE PAKKET t.w.v. €80,-

Als hoofdpartner van Viva Italia stelt Eni Benelux een volledig Eni Goodie pakket beschikbaar, met daarin onder andere een Eni overall, jack en horloge! Bezoek ons in de grote Eni/Checkstar tent, laat uw gegevens achter en u maakt kans om geselecteerd te worden.


Eni smeermiddelen garanderen de hoogste kwaliteit smering voor uw Italiaanse auto of motor. De i-Sint productlijn is ontwikkeld om aan alle eisen van moderne auto’s te voldoen. Ze hebben de meest strenge testen doorstaan, vereist door de internationale organisaties en fabrikanten. De i-Sint Classic lijn is speciaal samengesteld voor klassiekers uit de jaren 1950 tot en met 1980 die met een oliefilter uitgerust zijn.
De i-Ride productenlijn is de afgelopen jaren veelvuldig getest en verder doorontwikkeld bij MotoGP en SBK kampioenschappen. De smeermiddelen staan garant voor voor vermogen, uitzonderlijke resultaten en betrouwbaarheid bieden aan alle motoren en scooters.


Meer informatie over Eni en haar producten kunt u vinden op www.eni.com/nl. Voor uw dichtstbijzijnde garage neemt u contact met ons op via salesbenelux@eni.com of 010-2941555.
Natuurlijk zien wij u graag langskomen op 9 april bij onze tent op de paddock!

Bekijk meer nieuws!