Grote prijzen tijdens Eni Viva Italia powered by Checkstar

Grote prijzen tijdens Eni Viva Italia powered by Checkstar

Van een 6 uur durende detailing T.W.V. €600,- behandeling tot een ENI goodie pakket en van een onderhoudsbeurt voor uw Italiaan bij een Checkstar garage tot twee Espresso Machines elk T.W.V. €500,-.


Tijdens Eni Viva Italia powered by Checkstar vindt het Concorso d'Eleganza plaats. Hier doen de mooiste Italiaanse bolides aan mee. Ook jij kunt met je Italiaanse auto meedoen aan deze sympathieke wedstrijd om de mooiste bolide van het evenement. Klassiek, sportief, iedere Italiaanse auto mag meedoen. De jury is onder leiding van een beëdigd taxateur.


6 uur durende detailing behandeling T.W.V. €500,-

Naast bekers voor de nummers 1, 2 en 3 in de klasse Classico of Moderno wint de nummer 1 van de categorie Classico een 6 uur durende detailing behandeling met producten van Mitchel & King, uitgevoerd door MG Exclusieve Detailing ter waarde van €500,-! MG Exclusive Detailing staat voor passie, perfectie en persoonlijke aandacht. Het detailen van de auto verlengt de levensduur van het exterieur en draagt bij aan het behoud van de waarde van de auto. Uw auto als investment bewaakt u hiermee. MG Exclusive cars is een geaccrediteerd Swissvax center en is aangesloten bij de FOCWA. MG Exclusive Dealership is ontstaan door de vele vragen die zij kregen vanuit hun netwerk. Deze kwamen vooral vanuit vrouwen in topposities. Zij hebben een wens voor een exclusieve auto maar willen hier graag over worden geadviseerd en serieus worden genomen.


2x Koffieapparaat T.W.V. €600,- incl. kkoffiepakket

We geven om 15:30 -naast een bokaal en de detailing behandeling- onder de deelnemers van het Concorso d'Eleganze ook een koffie apparaat weg. En een koffieapparaat onder de bezoekers van het evenement Al 30 jaar een van de meest bekende thuis espresso apparaten voor een onvervalste echte Italiaanse espresso inclusief koffiepakket. Aangeboden door Caffe Tiramisu!


Om mee te doen aan het Concorso d'Eleganze meld u zich ter plaatse aan bij het podium. Wanneer u langs de Eni/Checkstar tent gaat maakt u kans op het Eni Goodie Pakket en op een onderhoudsbeurt bij een Checkstar garage!


Zorg dat u erbij bent en mis deze heerlijke zomerse dag met al het moois uit Italia niet! Voor tickets met een online voorverkoop korting klikt u op de balk hieronder:

Koop hier je tickets met korting!